Smarte og billige trapezplader til tagbeklædning

27 august 2020
Astrid Pedersen

Står du og mangler materialer til belægning af taget på carporten, udhuset, haveskuret eller din overdækkede terrasse eller udestue? Så kan du med fordel overveje de populære trapezplader.

Hvad er trapezplader?

Trapezplader er en form for plader til tagbeklædning fremstillet af enten PVC eller polycarbonat. Grunden til at trapezplader hedder som de gør er den enkelte plades trapez formede profil som gøre pladerne stærke og nemme at montere.

Du kan få trapezplader i flere forskellige farver og med indstøbt UV filter hvilket giver dem særligt lang levetid idet de ikke vil blive slidt eller misfarvede af solens skarpe stråler. Trapezplader giver et behageligt diffust og blødt lys indfald hvilket gør dem særligt velegnede til tag beklædning på din udestue eller overdækkede terrasse.

Skal jeg vælge trapezplader i polycarbonat eller PVC?

Når du står for at skulle vælge trapezplader skal du være opmærksom på at de forskellige materialer har varierende egenskaber.

For PVC gælder det at det ikke er nær så slagfast som polycarbonat og i øvrigt er mere følsomt over for høje og lave temperaturer. Polycarbonat trapezplader tåler temperatur svingninger fra -40 og helt op til 110 grader Celcius og er således et en del mere varme bestandigt materiale.

Hvor kan jeg købe billige trapezplader?

Hos Lavpris Træ A/S kan du finde de smarte og nemme trapezplader i et stort og varieret udvalg. Du kan vælge at bestille dine trapezplader via Lavpris Træ A/S’ online shop, eller du kan køre forbi en af firmaets fire fysiske butikker og selv hente produkterne. Lavpris Træ A/S tilbyder alle former for tag belægning og yderligere bygge materialer til særdeles lave priser uden at der gives køb på den solide kvalitet og de høje standarder.

Du kan læse mere om Lavpris Træ A/S, og se udvalget af trapezplader, i den online shop på hjemmesiden lavpristrae.dk

Flere Nyheder