Skab rene linjer angående en sexaftale

05 juli 2021
Anders Lundtang Hansen

Man har måske mødtes på https://adultsex.dating/da/ og er blevet enige om, at sexchatten er gået så godt, at man gerne vil rykke det lidt videre.

Man erfarede, at man godt delte de samme interesser og kunne finde ud af at ophidse hinanden på den rette måde, når man skrev sammen, så det udviklede sig også til en snak over telefonen og en videochat.

Her blev der udvekslet erfaringer om både livet og tilværelsen – men det endte da også i det erotiske hjørne, hvor det blev endnu vildere, fordi I kunne se og høre hinanden.

Nu ved I begge, at I er reelle mennesker, som der er til at stole på, og I ikke bare er nogle, der er ude på at franarre kontooplysninger med videre fra hinanden, så nu er I nået frem til, at I gerne vil mødes og se og ikke mindst snart mærke hinanden ad.

Det kan blive lidt nervepirrende at mødes til en kommende sexaftale

I aftaler at mødes på “neutral” grund til at starte med såsom en café inde i byen, så I er omgivet af andre mennesker, hvis det pludselig skulle vise sig, at den anden alligevel ikke er til at stole på.

Men det her er jo ikke en venindedate, du skal ikke mødes til en jobsamtale, og det er heller ikke starten på en bytur – det er faktisk noget af det mest nervepirrende at skulle mødes med henblik på at hav sex.

For hvis alt går vel, så skal man jo nok gerne hjem til den ene af jer eller tage på hotel, og så skal man blotte sig og vide, hvor hinandens grænser går, så man ikke går forbi hinanden.

Så når samtalen udvikler sig til det erotiske, så er det her, man fortrækker sig hjem, men man skal så enten på forhånd eller i løbet af denne snak blive enige om, hvad man er til og med på.

Det ville være en skam at gå forbi hinanden, fordi man tager det lidt for vidt, selvom man faktisk passer sammen.

Flere Nyheder