Sid tørt udenfor hele året rundt

20 januar 2021
Maya Hindsberg

Mangler du inspiration til en overdækket terrasse? Der er heldigvis rigtig mange forskellige muligheder. Du kan f.eks. købe en parasol. Med en stor parasol får du en overdækket terrasse til billig penge. Det er altså en hurtig og billig løsning. Med denne løsning skal du sørge for at købe en rigtig tung parasolfod for at undgå, at parasollen vælter, når det f.eks. blæser. En yderligere sikkerhedsforanstaltning kan være at montere barduner på parasollen, som kan fastgøres på hus, hegn, træer eller lignende, så den på den måde også bliver holdt fast.

Køb en pavillon

Du kan evt. investere i en pavillon, som du kan placere på terrassen eller et andet oplagt sted i haven. Den gør nemlig det samme med at skabe ly for vind og vejr. Når du køber en pavillon, kan du vælge at købe en lille tilbygning af træ eller glas, som de der små romantiske nogle, man tit ser i film, eller du kan købe en billigere en, som du kan slå op og pille ned igen, som dem, der bliver brugt, til familiefester. Disse giver dog ikke den samme mængde af læ og ly. Priserne på en pavillon kan variere rimelig meget, men det er ofte investeringen værd.

En veranda med fast tag kan være svaret

Hvis du godt bare vil have en løsning, der virker, og som holder mange år frem, så kan du overveje at skulle få en veranda med fast tag. Det er et godt valg, hvis du er meget ude. Det er nemlig en væsentlig dyrere løsning, end f.eks. parasollen. Når du vil have en veranda med fast tag bygget, skal du dog overveje nøje, hvordan den skal se ud. Den skal nemlig passe til jeres hus, både ift. mål, men også ift. hvordan den ser ud. Prisen her varierer også, afhængig af materiale valg.

Flere Nyheder