Se lige efter, hvad der er på den anden side af døren

27 juni 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det her er ikke så stort et problem, hvis døren den åbner udad, for så er man klar til at komme hurtigt videre, men man kan så risikere, at man har skubbet noget væk, som der stod på den anden side af døren, som man så først opdager, når man kommer hjem.

Men hvis døren åbner indad, så kan man risikere, at man træder ud på noget, som man egentlig burde have opdaget.

Det kan (desværre) være alt fra, at en hund har lagt en hundelort på ens dørmåtte, til en fugl der er faldet ned, men også at der venter en pakke på en, som man har set frem til længe (forhåbentligt).

Man tror, at man er opmærksom på den slags, men man er som regel i ens rutiner og egne tanker, at man ikke lige får kigget ned, fordi man har blik for at komme videre.

døre

Hvad kan der ligge her foran ens dør?

Uanset hvad er det ikke heldigt at træde i nogle af de her ting, for der er ikke noget, der med vilje eller ikke med vilje er endt foran ens dør, som man skal træde på.

Der kan være sne eller blade, men hvis der ligger en decideret genstand, så skal man lige kigge efter den, når man kommer ud.

Derfor bør man gøre det til en vane, at man altid lige kigger ned, når man går ud fra ens hoveddør og måske endda også ens værelse i et hus eller kollegieværelse ud til en gang, da der kan ligge noget, der venter på en.

Det er ikke altid, at man får besked om den slags først, så det er med at holde øje med det, for det er heller ikke sikkert, at genstanden er der, når man kommer hjem, så man kan se den på lang afstand.

Nogle gange kan det dog være en pakke, som der virkelig fylder en del, så man ikke kan undgå at se den.

Flere Nyheder