Måske skal man bare ikke på restaurant i dag?

09 december 2020
Anders Lundtang Hansen

Har du nogensinde oplevet sådan en dag, hvor universet prøver at sige til dig, at du ikke skal gøre noget, men du lytter ikke efter, for nu har du taget den beslutning?

Det kunne eksempelvis være, at du har besluttet dig for, at du vil invitere din kære ud at spise på restaurant den aften. Det er lidt spontant, men det gør det også lidt mere hyggeligt!

Som man ringer rundt, så er det dog svært at skaffe bord på de steder, man kender, og selv ens stam-restaurant holder lukket grundet vandskade.

Man kører derfor ud og tager chancen for at se, om der måske skulle være et sted, der holder åbent. På den måde kan man også få prøvet noget nyt og anderledes!

Men man får ødelagt tøjet, man skal have på, bilen går i stå på vejen, så man må tage en taxa. Burde man være blevet hjemme?

Nogle gange skal man lytte til signalerne

Selv mennesker, der ikke er overtroiske, kan begynde at se dette som en Tycho Brahes-dag, og vi mennesker kan godt lide at se mønstre og finde en mening i tingene, så måske skulle man være blevet hjemme.

Men nu er man nået frem til en restaurant, der har åbent, men man starter selvfølgelig med at træde ud i en vandpyt fra taxaen.

Man får kjolen i klemme i døren på vej ind, og det bord, man får tildelt, er placeret ved den kolde døråbning, og der er en baby, der skriver bag en.

Mange af retterne kan de ikke lave denne aften, fordi man mangler ingredienser, man ikke har fået ind denne dag. Og et hurtigt kig på menukortet afslører, at det også ligger langt fra ens normale prisleje.

Det er nok her, at man skynder sig at finde en undskyldning for at tage hjem igen, inden man ender med en madforgiftning!

Flere Nyheder