Måder, du kan ændre stilen på dit badeværelse

26 oktober 2021
Steffen Hansen

advertorial

Man tilbringer meget af sin tid ude på badeværelset. Selvom det er relativt kortere besøg, så er du alligevel i løbet af dagen en del ude på dit badeværelse. Det er et rum, der skal være indbydende overfor gæster og et afslappende sted for dig at nyde et dejligt bad. Hvis du mangler inspiration til, hvordan du kan ændre på stilen ude på dit badeværelse, så kan du læse med dette indlæg. 

 

 

1. Få malet dine vægge

Hvis du har et klassisk og traditionelt badeværelse med hvide vægge, så kan du overveje at peppe stilen op med en ny farve på væggen. Det kan enten være en sart rosa, en flot sandfarve eller mintgrønne vægge, som du skal vælge til dit badeværelse. Farver kan give rummet et helt nyt udtryk, som du kan supplere med tilhørende ting, som vaser eller duftlys. Du kan selv få malet dine vægge, ellers kan du også overlade arbejdet til en professionel maler.

 

2. Få renoveret dit badekar

Hvis du er en af de heldige, der har et badekar på badeværelset, så kan du overveje at få malet en ny emalje på badekarret. Her kan du tænke ud af boksen og måske vælge en emaljefarve, der afviger fra den traditionelle hvide. Maling af badekar kan have en stor effekt på badeværelset. Det kan også gøre rengøringen af badekarret betydeligt nemmere for dig, fordi du ikke skal bruge længere tid på at skrubbe og skure. En ny badekarmaling kan virkelig ændre hele badeværelsets udseende.

 

3. Tilføj nogle planter til dit badeværelse

Planter kan være en fantastisk måde at bringe liv ind på badeværelset. De ser ikke kun pæne ud, men de hjælper også med at rense luften i dit badeværelse, så du kan trække vejret bedre og føle dig mere veltilpas, når du er derinde. Sørg for at vælge planter, der er mindre krævende og vil overleve i et miljø uden sollys.

Flere Nyheder