Lad din lokale frisørsalon give dig lækkert hår på ny

08 april 2021
Astrid Pedersen

Hører du til de mange som efterhånden trænger noget så grusom til at få ordnet det slidte garn hos en dygtig frisør? Så kan du med fordel læse med i det følgende.

Kan jeg ikke bare selv klippe og farve mit hår?

Det kan på ingen måde anbefales selv at kaste sig ud i projekt klip og farvning af hår. En hjemmeklipning giver sjældent et optimalt resultat. Og med de produkter til hårfarve du kan købe i håndkøb hos materialisten eller i det lokale supermarked kan projektet hurtigt slå fejl.

Du risikerer at få en helt anden hårfarve end den som er angivet på pakken – især hvis dit hår tidligere har været kemisk behandlet. Og i værste fald kan du fremprovokere svære allergiske reaktioner, som kan medføre kløende og svidende udslæt, væskende sår i hovedbunden, og permanent hårtab.

Hvor finder jeg den bedste frisørsalon i Aalborg?

Er du bosat i Aalborg eller nærmeste omegn hedder din lokale frisør Salon Hookstone. Hos Salon Hookstone finder du den dygtige og erfarne frisør Helle Gaarden som igenne hele sin frisør karriere har sat en ære i at udvikle sin personlige stil og forfine sin teknik.

Helle Gaarden har tilegnet sig sine kompetencer og færdigheder gennem såvel sin uddannelse som ved frisør arbejde i England, og har gennem årene trænet et utal af frisør elever samt udfærdiget undervisnings materialer til frisør fagets uddannelser.

Foruden frisør Helle Gaarden finder du hos Salon Hookstone frisør eleven Sarah, som brænder for mode og design, og som stræber efter at opfylde sin drøm om at uddanne sig inden for frisør faget. Hos Sarah får du en professionel og omhyggelig behandling, selvfølgelig til ekstra lave priser med elev rabat.

Du kan læse mere om Helle og Sarah, og booke tid til klip eller farve hos Salon Hookstone, på hjemmesiden hookstone.dk.

Flere Nyheder