Korrekt opsætning af robotplæneklipper? Find den bedste hjælp online

09 marts 2021
Astrid Pedersen

Hvis du, i lighed med rigtig mange danske haveejere, er godt og grundigt træt af at bruge timer på græsslåning hver eneste uge i løbet af sommerhalvåret, kan du med fordel vælge at anskaffe en robotplæneklipper.

Med en moderne robotplæneklipper kan du helt slippe for at slå græs. Din robotplæneklipper forestår alt hvad der hedder klipning og trimning af din plæne – og en robotplæneklipper indstiller ikke arbejdet førend græsset står snorlige i den helt rigtige højde. Du kan oven i købet indstille din robotplæneklipper til at slå græs mens du er på arbejde og således komme hjem til synet af en veltrimmet plæne.

Få kyndig hjælp til opsætning af robotplæneklipper

Du bør ikke spare på indsatsen når det gælder opsætning af robotplæneklipper. Med korrekt installation af robotplæneklipper kan du få det allerbedste ud af din nye selvkørende havemand – og det i mange år fremover. Du kan for eksempel investere i professionel nedfræsning af kanttråd til robotplæneklipper – for så bliver kanttråden hvor den skal, og du kan bruge den samme kanttråd til andre robotplæneklippere i fremtiden.

Når du lader et professionelt service firma så som Kabelnedlægning.dk forestår montering af kanttråd til robotplæneklipper under jorden kan du være sikker på at kablet nedlægges i den rette dybde, og at det har den helt perfekte afstand til plænens kant. På den måde kan du være helt sikker på at sensorerne i din robotplæneklipper kan genkende kablet, at kablet ikke blotlægges i forbindelse med et kraftigt regnskyl – og at kanterne på din græsplæne kommer til at stå knivskarpt.

Foruden nedlægning af kanttråd til robotplæneklipper kan Kabelnedlægning.dk hjælpe dig med at finde den rette placering af din ladestation samt give en hånd med installering og opsætning af den medfølgende app. Du kan læse mere om Kabelnedlægning.dk’s ydelser og service, og få et tilbud på opsætning af robotplæneklipper, på hjemmesiden https://kabelnedlaegning.dk/opsaetning-af-robotplaeneklipper/.

Flere Nyheder