Hold nemt julefrokost ved at bestille mad ud af huset

17 oktober 2021
Emilie Ann Jacobsen

advertorial

Vil du gerne holde julefrokost for venner og familie, kan det være, at du tøver, fordi du ikke har lyst til at lave mad til så mange mennesker. For at gøre julefrokosten til en realitet er det en god ide, at du bestiller mad ud af huset. På den måde behøver du ikke at bekymre dig om maden. I hvert fald ikke, når den først er bestilt. Det kan ofte gøre det langt nemmere for dig at nyde festen. 

Et af de steder, hvor du har mulighed for at bestille mad til julefrokost på nettet, er hos Kokken og Jomfruen. Det er et stort cateringfirma, der leverer mad ud af huset til langt de fleste områder i Danmark. De eneste steder, hvor de ikke leverer, er på ikke-brofaste øer. Bor du på Sjælland, Fyn, Lolland, Falster, i Jylland og mange andre steder, vil du altså kunne bestille mad hos dem. Læs mere på https://www.kokken-jomfruen.dk/  

Det har du mulighed for at bestille til din julefrokost 

Hos Kokken og Jomfruen har de tre forskellige fastlagte buffeter, som du kan vælge imellem. Det er favorit-julefrokost, kæmpe julefrokost med ni retter og klassisk julefrokost. Derudover har de også en julefrokostbuffet, hvor du selv har mulighed for at vælge retterne. Der kan du vælge mellem seks og ti retter. 

Med en julefrokostbuffet får I alle de lækre retter, som I kunne drømme om. Det er paneret rødspætte, marinerede sild, frikadeller, hvide kartofler, leverpostej, æg med rejer, hønsesalat, flæskesteg og skinke. 

Hvis du selv vil vælge retterne, får du en del flere retter at vælge imellem. Det er for eksempel tarteletter, medister, æbleflæsk, confiterede andelår, rødkålssalat og ostebord. 

Lige meget hvad du godt kunne tænke dig at spise til jeres julefrokost, vil det altså være muligt for dig at finde det hos Kokken og Jomfruen. Du kan derfor roligt begynde at invitere venner og familie. 

Flere Nyheder