Her er årsagerne til, at dit håndklæde bliver fyldt med bakterier

21 oktober 2020
Anders Lundtang Hansen

Når man ser et håndklæder for sig, så er det ofte fra billeder i magasiner, hvor de er skinnende og funklende rene, eller man kender dem fra hotelværelser, hvor de bliver skiftet ud hver dag.

Ellers er man jo glad for at tørre hænderne, ansigtet med videre i sådan et efter en håndvask; eller man kan lige at smide sådan et om kroppen, når man kommer ud af badet, eller man får lagt et om håret, så det kan blive tørret, mens man laver andre opgaver.

Derfor forbinder man håndklæder med renlighed.

Men håndklæder er kun rene i en kort periode, hvorfor det er vigtigt at holde dem rene, vaske dem ofte og gerne udskifte dem med jævne mellemrum.

Du ville jo hellere ikke gemme lokumspapir, efter det var brugt! Godt nok lever vi i en genbrugstid, men der er grænser for galskaben.

Tænk tit på renligheden ved håndklæder

Når du har brugt et håndklæde, om det er til noget på kroppen eller håret, så samler der sig skidt i det. Du er sikkert grundig med at gøre dig ren i badet, men det er ikke altid nok, hvorfor der med tiden vil samle sig skidt og snavs i dem.

Desuden hænger håndklæderne jo ofte på badeværelset, hvor der kommer bakterier fra lokummet med videre fra og sætter sig i håndklædet.

Derfor skal man ikke alene vaske og udskifte de håndklædet tit – vaskningen skal også foregår separat og efter de rette foreskrivelser – man bør også købe nogle helt nye ofte, hvor man kan finde nogle gode ved Ideshoppen.com.

Du ville nok heller ikke se det tiltalende, hvis man besøgte et offentligt lokum, hvor der hang håndklæder, der tydeligt har hængt der længe.

Det er kun luksuriøse steder med fast personale på toiletterne, hvor man kan tillade sig at gøre den slags.

Så se på dine håndklæder som noget, der hænger på offentlige toiletter, så skal du nok huske at udskifte dem!

Flere Nyheder