Genvind din skønhed med den rette creme mod tør hud

27 april 2021
Astrid Pedersen

Lider du af tør hud i ansigtet? Så kan du med fordel læse med i det følgende, hvis du gerne vil genvinde din sunde, spændstige hud.

Hvorfor får man tør hud?

Der kan være mange forskellige årsager til at huden tørrer ind.

For mange menneskers vedkommende hænger tør hud sammen med fremskreden alder. Når vi ældes falder produktionen af kollagen i huden. Som en konsekvens heraf vil huden blive dårlig til at holde på fugten og de vigtige nærings stoffer. Så er det at vi ser huden blive slap, tør og rynket.

Især kvinder som har gennemgået menopausen vil ofte opleve tør hud. Dette skyldes at der ikke længere produceres østrogen i de mængder der skal til for at holde kollagen produktionen kørende. Og så vil huden blive tør i overfladen.

Der ud over kan visse former for medicin forårsage tørhed i huden. Er du syg eller stresset vil det også gå ud over din hud som vil afspejle din fysiske tilstand i form af tørhed og livløshed. Og endelig vil hud, som er ødelagt at solens stråler, som oftest fremstå tør og mat.

Tør hud er ikke alene et kosmetisk problem. Den tørre hud er særligt udsat for omverdenens påvirkninger idet den er ekstra sart og ikke har særlig stor modstandskraft. Derfor bør du søge at afhjælpe denne tilstand inden den udvikler sig til allergi og overfølsomhed.

Hvordan kommer jeg tør hud til livs?

Du behøver ikke at fortvivle blot fordi du lider af tør hud i ansigtet. Du vil nemlig godt kunne rette op på dette fænomen ved at tilføre huden vigtige næringsstoffer som den har brug for i forbindelse med heling og genopretning af sin naturlige balance. Her kan du med fordel bruge en decideret creme mod tør hud som for eksempel Vitacreme B12 – læs mere på vitacreme.dk.

Flere Nyheder