Find flotte og inspirerende wallstickers online

Ønsker du dig levende vægge med finurlig, original og helt unik dekoration? Er du træt af indrammede billeder og plakater – og vil du gerne tænke lidt ud af boksen? Drømmer du om at dekorere direkte på de bare vægge – men føler du ikke at du har evnerne og inspirationen til at male de motiver, du ønsker?

Så skulle du tage at gå på opdagelse i det store og varierede udvalg af spændende wallstickers, som findes online. Markedet for wallstickers er eksploderet i løbet af de seneste år, idet flere og flere har fået øjnene op for den morsomme og ukonventionelle dekorations form.

Hvorfor skal jeg lade mine vægge dekorere med wallstickers?

Når du vælger wallstickers frem for plakater eller original kunst, har du 100% frihed til at vælge, hvor og hvorledes dine vægge skal dekoreres. Du er ikke afhængig af væggenes tykkelse eller udformning – wallstickers kan sidde fast på selv de tyndeste vægge, som muligvis ikke kan holde til søm eller rawl plugs. Du kan dekorere med wallstickers på skråvægge, hvor man normalt ikke ville opsætte billeder ved hjælp af ophæng. Og selv vægge behandlet med vådrums maling – for eksempel i badeværelset – kan snildt holde til de selvklæbende wallstickers.

Wallstickers er nemme at sætte op. I modsætning til tapet behøver du ikke at kontakte en maler eller en tapetserer for at få opsat wallstickers – det kan du sagtens selv klare, med et fint resultat. Og wallstickers ødelægger ikke malingen på dine vægge, når du tager dem ned igen. Tilmed er wallstickers så billige, at du kan skifte dem ud med jævne mellemrum uden at det vælter dit budget.

Find billige wallstickers online

Hos SoHu kan du finde et stort og varieret udvalg af flotte wallstickers. Se hele selektionen af billige wallstickers i den online shop på sohu-shop.dk