Find en parfume som passer til lejligheden

12 april 2021
Astrid Pedersen

Skal du have en ny parfume? Så bør du vælge med omhu. Ud over det at din parfume selvfølgelig skal passe til dig, er det også vigtigt at vælge parfume alt efter hvor og hvornår den skal bruges. Læs med her og få nyttige tips til indkøb af parfume.

Lad din hverdagsduft være let og diskret

Ønsker du at iføre dig parfume til hverdag bør du lade den være en luftig og volatil én af slagsen. Der er ingen som bryder sig om at dele hverken kontor eller bus sæde med en person som har valgt at iføre sig en tung eller utroligt markant parfume.

Selv om en parfume fra første færd dufter godt og virker vældig tiltalende skal der ikke meget til førend duften bliver kvalm og decideret uudholdelig. Derfor bør du gå efter en frisk, let og flygtig parfume når du skal vælge en parfume der kan bruges til hverdag.

Vælg en forførende parfume til fest og byture

Når du skal i byen og fyre den af er der dog ingen grund til at skrue ned for charmen. Som din aften duft kan du med stor fordel vælge en dominerende parfume med saft, kraft, og masser af personlighed. Den er jo trods alt i hård konkurrence med diverse andre dufte på det svedige dansegulv eller i den tæt befolkede bar!

Du kan for eksempel vælge en krydret og sensuel duft som understreger dine intentioner, eller du kan vælge en skarp og sofistikeret duft som sender et klart signal om hvem du er. Mulighederne er legio – det der tæller er at du befinder dig godt i din duft, og at den matcher din personlighed.

Når du har udset dig de parfumer du ønsker dig kan du med fordel bestille dem online. Se det store udvalg af lækre billige parfumer på sephora.dk.

Flere Nyheder