Find din vognmand i Viborg

Har du brug for en vognmand i forbindelse med bygge og anlægs aktiviteter i Nordjylland – og står du samtidig og mangler en leverandør af bygge materialer? Så kan du med fordel kontakte Kurt & Carlo Kristensen – din vognmand i Viborg.

Hvem er Kurt & Carlo Kristensen?

Kurt & Carlo Kristensen er en vognmands og entreprenør forretning med beliggenhed i det nordjyske – nærmere betegnet Sdr. Onsild i Nærheden af Hobro.

Kurt & Carlo Kristensen har over 60 års erfaring inden for vognmands ydelser og entreprenør arbejde. Selve virksomheden blev grundlagt af Carlo Kristensen, og blev siden hen overtaget af sønnen Kurt Kristensen. I dag driveres Kurt & Carlo Kristensen af søskende parret Lars og Heidi Kristens, som repræsenterer tredje generation af den succesfulde vognmands familie. Virksomheden beskæftiger 15 dygtige og engagerede medarbejdere, såvel chauffører som arbejdemænd og faglærte håndværkere.

Hos Kurt & Carlo Kristensen kan du som entreprenør eller bygherre få udført alle former for ransport og logistik arbejde i forbindelse med dit bygge projekt, lige som Kurt & Carlo Kristensen gerne løser opgaver relateret til nedbrydning, knusning og sprængning. Der ud over leverer Kurt & Carlo Kristensen gerne råstoffer fra egen grusgrav samt eget mørtel værk, og hjælper dig gerne hvis du ønsker at indleje materiel.

Kurt & Carlo Kristensen som leverandør af vognmands ydelser

Kurt & Carlo Kristensen er leveringsdygtig i flere forskellige former for vognmands kørsel og andre opgaver relateret til denne branche. Du kan for eksempel med fordel anvende Kurt & Carlo Kristensen til kørsel med alle typer af tipvogne og tip-trailere samt kørsel med kranbiler, her under sættevogne, forvogne, pallegafler og lignende. Der ud over kan Kurt & Carlo Kristensen forestå maskin transport blandt andet med blokvogne eller med maskin trailere med udtræk for transport af store og lange emner.

Du kan få meget mere information om Kurt & Carlo Kristensen og virksomhedens ydelser på hjemmesiden cktransport.dk