Find det rette fiskesæt til nybegyndere

31 maj 2021
Astrid Pedersen

Skal sommeren 2021 være den sommer, hvor du optager lystfiskeri som hobby? Så kan du med fordel læse med i det følgende.

Hvordan kommer jeg godt i gang med at fiske?

Hvis du ønsker at komme stærkt fra start som amatør lystfisker handler det om at finde det rette basis grej. Det er ikke altid til at gennemskue præcis hvilke stænger, blink, flåd, liner og krog typer som egner sig til hvilken form for fiskeri.

Derfor kan du med stor fordel kigge på Billigt Fiskegrejs store udvalg af fiskesæt. Hos Billigt Fiskegrej finder du fiskesæt til alle typer fiskeri, for eksempel pirke fiskeri som foregår fra båd, og som kræver stærke fiskestænger og kraftige hjul som kan stå for belastningen.

Til spinne fiskeri eller kyst fiskeri kræves mere fleksible stænger med særlige hjul kaldet fastspolehjul. Med dette udstyr kan du fiske fra de danske kyster, eller du kan kaste efter ørred eller stør i en af de mange put and take søer rundt omkring i landet. Og til flue fiskeri skal du bruge helt særlige stænger og hjul samt selvfølgelig de spændende og farverige fluer.

Find fiskesæt særligt til børn online

Der ud over er det altid smart at indkøbe et fiskesæt særligt designet til børn hvis du ønsker at tage de yngste med på fisketur.

Et fiskesæt til børn som for eksempel “Ramasjang Spin – Blue” fra Kinetic indeholder en spinnestang fremstillet i kulfiber hvilket gør stangen både stærk og fleksibel. Denne fiskestang er forsynet med et skumhåndtag som giver et sikkert greb samt gode store øjer og et solidt spinnehjul som i størrelse matcher stangen.

Husk fisketegn

Inden du kaster dig ud i dit fiske eventyr skal du være opmærksom på at det de fleste steder kræver et gyldigt fisketegn. Læs mere om lystfiskeri, og find dit nye fiskesæt, på billigtfiskegrej.dk.

Flere Nyheder