Find den rette virkar i Skanderborg

02 november 2021
Astrid Pedersen

Står du som ansvarlig for et team af håndværkere eller ufaglærte ofte i en situation hvor du har brug for en midlertidig udvidelse af dit mandskab? Så kan du overveje at hyre en eller flere vikarer.

Hvorfor hyre en vikar?

Det er ikke altid at det kan svare sig at fastansætte en medarbejder på fuld tid. Hvis projektet kune løber over et par måneder, og du udelukkende har brug for ekstra bemanding i netop den periode, vil det ikke give mening at fastansætte.

Her vil det være langt mere fleksibelt at hyre en vikar på kontrakt basis. Og hvis du ønsker at processen med rekruttering af vikaren skal foregå så nemt som overhovedet muligt kan du med fordel vælge at gå gennem et vikarbureau.

Hvordan kan et vikarbureau hjælpe mig?

Med hjælp fra et vikarbureau slipper du for besværet med selv at skulle forestå rekruttering og ansættelse af din vikar. Det vil faktisk være lige så bøvlet for dig at skulle varetage dette stykke arbejde som hvis du rent faktisk skulle finde en medarbejder til fastansættelse.

Du vil skulle udfærdige og indrykke en stillingsannonce, gennemgå samtlige ansøgninger, udvælge de rette kandidater til samtaler, gennemføre job interviews, sende afslag ud og bestemme dig for hvilken ansøger som passer bedst til din virksomhed, og som vil kunne påtage sig de pågældende opgaver.

Dette er en tidskrævende procedure som samtidig fordrer mange ressourcer. Og derfor vælger mange virksomheder at lade et vikarbureau stå for at udvælge de rette kandidater til vikariater.

Hvor kan jeg finde et godt vikarbureau i Skanderborg?

Hvis din virksomhed har til huse i Skanderborg eller nærmeste omegn kan du med fordel tage kontakt til DK Vikarservice ApS. Hos DK Vikarservice ApS får du top kvalificeret hjælp til rekruttering af vikarer. Klik ind på dkvikarservice.dk og få mere information.

Flere Nyheder