Få orden i skufferne allerede i dag!

Du kender det helt sikkert fra hverdagen. Måske er du på vej ud ad døren og skal bare lige have en skruetrækker med over til din ven, der skal have sat billeder op. Måske er det cykellygterne, der er forsvundet i mængden af ting, måske er det ynglingssokkerne som ikke er til at drive til overfladen.

Heldigvis findes der et utal af smarte løsninger på markedet. Hos Hofstätter & Ebbesen ved de præcis hvad det vil sige, at alle tingene forsvinder. Det er også derfor, at de har skabt en holdbar, prisvenlig og robust løsning til dine skuffer. Hofstätter & Ebbesen designer og producerer en lang række produkter, herunder især sorteringskasser

Deres kasser er sprøjtestøbt af robust og flot plastik, der gør dem utrolig slidstærke, præcise og flotte. Deres sorteringskasser og -æsker er en skøn serie, der kan det hele. Kasserne fra serien kan stables oven på hinanden, så de fylder mindre og derfor er dejlige og nemme at gemme væk. Det er altså en løsning, der er helt perfekt til opbevaring.

Kasserne har fast inddeling af rum, så du ved hvad du får, og låget er transparent, så du altid har et overblik over indholdet. Det gør også kasserne perfekte til præsentation for eksempel i en butik. Kassernes bund er lavet af lysegråt plast, der er sprøjtestøbt, mens ruminddelingen er lavet i termoformet hvid plast. Det er altså en lækker og klassisk kasse, der kan anvendes i rigtig mange situationer. På Hofstätter & Ebbesens hjemmeside kan du se alle de mange mål, som kasserne kan fås i, læse mere om de andre serier eller downloade hele kataloget, hvor alle dine muligheder er vist.

Hofstätter & Ebbesen har hjemme tæt på København i Espergærde og er altså et lokalt og dansk firma, der tager deres kunder seriøst og gør deres ypperste for at levere bæredygtige, flotte og robuste løsninger til både privat og erhverv, der kommer til at holde i mange år fra nu af.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *