Få hjælp til byggeprojektet hos dit lokale transportfirma

Står du som entreprenør eller bygherre med et behov for en leverandør af total løsninger inden for vognmands tjenester? Så kan du med fordel kontakte DSV Transport .

Hvem er DSV Transport ?

DSV Transport er et logistik og transportfirma på Sjælland som har specialiseret sig i at levere service ydelser til entreprenør branchen. Historisk er DSV Transport grundlagt af en gruppe vognmænd som i 1976 besluttede at slå sig sammen og etablere en fælles virksomhed med fokus på entreprenør kørsel. Så var de spæde grundsten lagt til et solidt fundament, på hvilket DSV Transport gennem årene har bygget et sandt forretnings imperium.

Hvad kan DSV Transport tilbyde?

De dygtige medarbejdere i DSV Transports entreprenør afdeling har mange års erfaring inden for logistik og infrastruktur. De er dermed fuldt ud rustet til at skræddersy en løsning, som matcher dine ønsker og behov. Det kan for eksempel være i forbindelse med leverancer af grus, asfalt eller andre materialer. Uanset størrelsen på – og typen af – dit projekt, vil DSV Transport altid kunne finde en løsning, som passer til dette. Og så kan DSV Transport hjælpe med alle de praktiske entreprenør opgaver i forbindelse med dit bygge projekt – ikke blot almindelig transport.

Den dag i dag er DSV Transport nemlig leveringsdygtig i alle former for tjenester med relevans for entreprenør virksomheder og for bygge og anlægs branchen. Blandt disse kan nævnes levering af materialer, bortskaffelse af jord, maskin transport, transport af asfalt, udlejning og betjening af kraner og blokvogne til tung transport samt diverse container og affalds løsninger.

Med mere end fyrre års erfaring på bagen har DSV Transport de stærkeste forudsætninger for at kunne foretage en nøjagtig vurdering af dine behov for vognmands og entreprenør ydelser – og forfatte et godt tilbud på baggrund heraf. Læs mere, og kontakt DVS Transport, på dsvtransport.dk

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *