Få hjælp til alle typer misbrug på et misbrugscenter

27 december 2020
Astrid Pedersen

Mange mennesker slås med et misbrug som er affødt af en afhængighed uden at de vil være ved – eller måske endda er klar over at der er tale om et problem. Vidste du for eksempel at man kan blive afhængig af træning eller af at spise ”sundt” – og det i en grad så det faktisk er behandlingskrævende? Har du mistanke om at dit forbrug af træning, spil, sex eller skærme nærmer sig et sygeligt punkt bør du tage kontakte til et misbrugscenter.

Hvem kan behandles på et misbrugscenter?

Alle, som lider af et afhængigheds betinget misbrug, kan have stor glæde af en professionel misbrugsbehandling på et veldrevet misbrugscenter. Når du som misbruger lader dig indlægge på et misbrugscenter kan du være helt sikker på at der bliver taget hånd om netop din unikke situation uanset dit misbrugs type eller sværhed.

Misbrugsbehandling er ikke udelukkende for substans misbrugere som for eksempel narkomaner, alkoholikere eller mennesker som har oparbejdet et misbrug af receptpligtig medicin. Er du ludoman, sex afhængig eller måske afhængig af skærme, shopping eller spil kan du også få professionel behandling på et misbrugscenter, og lære hvorledes du holder din trang i ave.

Selv om der ikke er nogen one size fits all løsninger er der nemlig visse fælles træk mellem de forskellige former for misbrug. Afhængighedens anatomi er faktisk næsten identisk fra misbrug til misbrug – og derfor kan mange af de samme behandlings metoder anvendes på såvel alkoholikere som på ludomaner.

Gennem et ophold på et behandlingscenter vil du komme til en klar erkendelse af dit eget misbrugs natur, hvad den har gjort ved dig som menneske og hvordan du kan leve uden i fremtiden. Og vælger du det rette behandlingscenter vil du blive tilbudt opfølgende behandling og samtaler, så du ikke risikerer at falde tilbage i gamle mønstre og vaner efter endt ophold.

Du kan få tilbud om effektiv misbrugsbehandling på Behandlingscenter Stien – læs mere på behandlingscenter-stien.dk

Flere Nyheder