Få det bedste tilbud på en gulvafslibning i København

06 maj 2020
Astrid Pedersen
Få det bedste tilbud på en gulvafslibning i København

Et lakeret trægulv, som er behandlet omhyggeligt med en hård og modstandsdygtig lak efter seneste gulvafslibning, kan faktisk holde sig pænt i mange år. Lakering er en behandlings form som forsegler træværkets overflade og dermed er temmelig slidstærk såvel som rengøringsvenlig – i hvert fald i forhold til de olierede eller sæbe behandlede trægulve, som ellers er meget populære i de danske hjem.

Den store forskel på et lakeret trægulv og et trægulv som er behandlet med olie eller sæbe, er at træværkets karakteristika ikke på samme måde skinner igennem når et gulv er behandlet med hård lak. Samtidig vil lak typisk tilføre gulvet en blank overflade, som er skinnende og føles næsten hård at betræde. Et olie eller sæbe behandlet gulv vil være mere mat i overfladen, og man vil have fornemmelsen af at gå på træ.

Til gengæld er især sæbe behandlede gulve utroligt sarte og pleje krævende. Et sæbe behandlet trægulv er ikke beskyttet på samme måde som et lakeret ditto, og vil derfor hurtigere begynde at tage sig nusset og snusket ud i overfladen. Gulvet vil hurtigere end et lak behandlet gulv tilegne sig ridser og skrammer, grålige spor fra nedtrådt støv, og gullige plamager der hvor solens skarpe stråler udtørrer gulvets overfladiske fibre, som tilmed kan få en tendens til at danne irriterende splinter.

Således kan et sæbe behandlet trægulv gå fra at være ubeskriveligt smukt til at være uendeligt træls. Og så er det kun en gulvafslibning, som kan rette op på det slidte gulv.

Hvem kan hjælpe med en gulvafslibning?

Du kan med fordel overlade denne opgave til en professionel gulvmand fra et etableret gulvfirma. Hos DBF Gulvservice kan du altid få et skarpt tilbud på en grundig gulvafslibning, udført af en faglært gulvmand i nærheden af dig. Du kan få et tilbud på gulvafslibning på Nørrebro på gulvafslibning-priser.dk

Flere Nyheder