Efterbehandling af gulvafslibning i Søborg

Når du langt om længe har foretaget den gode gulvafslibning af forskellige grovhed af dit gulv i Søborg og måske en forudgående gulvafhøvling, som du selvfølgelig har fået foretaget af Gulvkanonen.dk, da de er nogle af – hvis ikke DE – dygtigste i landet til den opgave, så melder der sig et vigtigt spørgsmål:

Hvad så nu?

Det skal forstås således, at selvom gulvet nok tager sig flot ud efter den grundige behandling fra Gulvkanonen.dk, og en god støvsugning eventuelt har fjernet det værste savsmuld og måske de største træsplinter og afhøvlede elementer, så skal gulvet jo tages i brug igen.

Men som med så mange ting, der har fået foretaget en forandring, så skal det lige rekreere i en tid, før det er klar til at blive brugt igen som i fordums tid.

Godt nok ser gulvet flot ud nu, men det er stadig medtaget efter gulvbehandlingen, så der skal foretages en god efterbehandling af dit trægulv i Søborg, og her findes der forskellige metoder alt efter valg.

Blandt andet kan man få foretaget en efterbehandling med lud, med olie, med lak, med sæbe og eventuelt med at blive malet, hvis man ønsker sig det.

Efterbehandlingens rette valg afhænger af flere parametre såsom, hvilken trætype ens gulv er af og hvor groft, man har høvlet og slebet ned.

Ofte vælger man mellem lak, lud eller olie til ens efterbehandling, og så er det selvfølgelig en smags sag, om gulvet skal males, hvorfor det kan være en god idé at forhøre sig hos de professionelle gulvafslibere hos GulvKanonen, hvornår man skal gøre det bagefter gulvbehandlingen, og om der er grund til at vælge en efterbehandling derefter – eller slet ikke.

Gulvet skal selvfølgelig vaskes efter, når det er blevet (afhøvlet), slebet og måske fået en efterbehandling, da der både kan være træ-rester tilbage efter afslibningen, og så vil det få gulvet til at fremstå flottest muligt. 

Forhør dig altid hos gulvafsliberen hos Gulvkanonen.dk, hvordan du får det bedste slutresultat.