Der er power Automate kurser, og så er der de andres

05 maj 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Lad os sige, at du gerne vil på kursus i Power Automate, og så vælger du at gøre det via: https://www.4d.dk/kurser/office/power-automate-(flow)

Det er et klogt valg at tage, for det er nok et af de bedste steder, man kan gøre det fra, og man bliver så begejstret, at man gerne vil tage det igen for at få flere nuancer med, og man er klar, hvis der findes flere niveauer af kurset og endda også dem, der ligger under det, som man tog nu, for så er der en chance for, at man virkelig kommer til at forstå det.

Skulle der komme flere kurser fra samme sted af i det samme, så står man også parat.

Men det er jo klart, at man skal bruge tiden optimalt, så man må tage det, som man vurderer, der giver en det største udbytte.

power automate kurser

Der er andre, der har været på andre Power Automate kurser

Hvis der er noget, som menneskeheden er god til, så er det at erfaringsudveksle, så man kan jo undersøge, om der er andre, som der har været på det samme kursus tidligere, eller de vil tage det senere, så man kan se, hvordan de har oplevet det, og hvordan det har udviklet sig, så man kan få viden om den slags via disse kilder.

Endelig findes der jo også dem, som der tager et kursus i Power Automate et andet sted, og det er jo helt op til dem selv, det er bare ikke noget for en, da man ved, hvor man vil eller har taget det kursus.

Men derfor kan man stadig blive nysgerrig, så man kan høre ad, om man online eller fysisk kan udveksle noter og hos hinanden se, hvordan fremgangsmåden har været, og om man har lært noget forskelligt eller forstået det på diverse måder.

Flere Nyheder